BALETUL WOW DANCE


BALETUL WOW DANCEMomentele importante din viața dumneavoastră pot fi animate și diversificate, astfel încât orice petrecere se poate transforma într-un eveniment de proporții pe care nici un invitat nu îl va uita ușor.

Trupa de dans este alcătuită din dansatori porfesioniști ce au o maturitate scenică, cu studii coregrafice în domeniul dansului și atitudine profesionistă faţă de clienţi și evenimentele petrecute. Colectivul vă pune la dispoziţie show-uri artistice de zile mari care au la bază stiluri variate de dans, axat fiind pe profesionalism și originalitate.

Într-o lume a dansului în care fanteziile pot deveni realitate, stilul pe care îl abordează trupa reprezintă un amestec de dans sportiv, dans modern și balet clasic.

Baletul WOW Dance vă stă la dispoziție cu trei sau mai multe perechi de dansatori ce pot prezenta o abordare largă și variată a stilurilor de dans, aducând pe ring coregrafii deosebite, momente artistice și costume specifice fiecărui stil abordat, precum și reprize de dans alături de publicul invitat.