Interpreti

Fiind instrumentisti si cantareti de elita, artistii Formatiei WOW Band colaboreaza si se implica in organizarea artistica a fiecarui eveniment, rezultand de fiecare data un show de exceptie.

Absolenti ai Liceului de muzica, Universitatii Nationale de muzica din Bucuresti, membrii Formatiei WOW Band au o experienta vasta in acest domeniu.

Pentru a da nastere acestei formatii, am ales solisti vocali cu o mare experienta in cultura muzicala si instrumentisti al caror talent este innascut, aprofundat si studiat la cel mai inalt nivel. Din aceste motive, putem afirma ca numele formatiei, WOW Band, ni se potriveste si ne reprezinta in totalitate.

 

Alina
Solista

O tanara voce a formatiei WOW Band, are la bazele succesului numeroase ore de canto, fiind studenta in cadrul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti. A participat la numeroase festivaluri din tara, unde s-a clasificat întotdeauna printre cei mai buni. Canta la evenimente de la varsta de 17 ani si are o vasta experienta in toate stilurile muzicale.

Flory
Solista
Începând să cânte de la vârste fragede, Flory și-a demonstrat talentul vocal la numeroase festivaluri de muzică ușoară pentru copii, atât în țară cât și peste hotare. Înaintând în carieră sa de cântareață de muzică ușoară, a avut și două participări care au făcut-o cunoscută și pe micile ecrane: Vocea României 2014 și X- Factor în 2015.
Daniel Trifu
Solist

O prezență des întâlnită pe posturile de televiziune și radio din România, a început să studieze muzica inca de la varsta de 10 ani,iar astăzi este unul dintre cei mai apreciați cântareti de muzică populară din noua generație. Este caracterizat de un stil unic în care abordează și interpreteză folclorul și muzica lăutarească.

Andrei
Clape
Principalul instrument al formației, prinde viață doar la atingerea unui adevărat profesionist. Muzica fiind prima lui dragoste, a îmbratișat această pasiune încă de la varsta de 3 ani, transformandu-se mai tarziu într-o profesie. Având studii la Liceul De Muzica „Dinu Lipatti” și mai apoi purtat de talent către Conservatorul De Muzica Din Bucuresti, poate însufleți fiecare atingere a clapelor și le poate transforma în cele mai recunoscute melodii.
Romeo
Clarinet / Saxofon
Un instrumentist de exceptie, vine in componenta formatiei cu doua instrumente de suflat, experienta spunindu-si cuvantul in fiecare dintre ele. Incepand studiul la Liceul De Muzica „George Enescu”, iar mai apoi la Conservatorul De Muzica Din Bucuresti, talentul il poarta mai departe spre micii invatacei, devenind un profesor apreciat in propriul liceu. Atat la Clarinet cat si la saxofon, este un profesionist in muzica de petrecere.
Nicolae
Vioara

Cu o experiență largă în ceea ce înseamnă muzica, putem spune cu certitudine că este o plăcere să asculți cum unul din talentele formației noastre isi pune in valoare talentul. A colaborat cu orchestra populară a radio-difuziunii române, de asemenea a fost angajat la două mari orchestre, Rapsodia Romană, dirijor Ionel Budișteanu, și Doina Armatei, dirijor Marin Cioacă. De asemenea a facut parte din taraful lui Nelu Ploieșteanu si al Elisabetei Turcu Preda.