Interpreti

Alina - Solistă

O tanară voce a formației WOW Band, are la bazele succesului numeroase ore de canto si studiiul la Școala Populară de artă București.

A participat la numeroase festivaluri din țară, unde s-a clasificat întotdeauna printre cei mai buni. Cântă la evenimente înca de la vârsta de 17 ani și are o largă experiența în toate stilurile muzicale.

Flory - Solistă

Începând să cânte de la vârste fragede, Flory și-a demonstrat talentul vocal la numeroase festivaluri de muzică ușoară pentru copii, atât în țară cât și peste hotare.

Înaintând în carieră sa de cântareață de muzică ușoară, a avut și două participări care au făcut-o cunoscută și pe micile ecrane: Vocea României 2014 și X- Factor în 2015.

Daniel Trifu - Solist

O prezență des întâlnită pe posturile de televiziune și radio din România,a început să studieze muzica de la 10 ani ,iar astăzi este unul dintre cei mai apreciați cântareti de muzică populară din noua generație.

Este caracterizat de un stil unic în care abordează și interpreteză folclorul și muzica lăutareaacă.

Andrei - Clape

Principalul instrument al formației, prinde viață doar la atingerea unui adevărat profesionist.

Muzica fiind prima lui dragoste, a îmbratișat această pasiune încă de la varsta de 3 ani, transformandu-se mai tarziu într-o profesie.

Având studii la Liceul De Muzica „Dinu Lipatti” și mai apoi purtat de talent către Conservatorul De Muzica Din Bucuresti, poate însufleți fiecare atingere a clapelor și le poate transforma în cele mai recunoscute melodii.

Romeo - Clarinet / Saxofon

Un instrumentist de exceptie, vine in componenta formatiei cu doua instrumente de suflat, experienta spunindu-si cuvantul in fiecare dintre ele.

Incepand studiul la Liceul De Muzica „George Enescu”, iar mai apoi la Conservatorul De Muzica Din Bucuresti, talentul il poarta mai departe spre micii invatacei, devenind un profesor apreciat in propriul liceu.

Atat la Clarinet cat si la saxofon, este un profesionist in muzica de petrecere.

Nicolae - Vioara

…. și ce înseamnă o formație fără vioară?

Cu o experiență largă în ceea ce înseamnă muzica, putem spune cu certitudine că este o plăcere să asculți cum unul din talentele formației noastre pune în valoare fiecare vibrație a corzilor într-un vast repertoriu special ales pentru evenimentul dumneavoastră.

A colaborat cu orchestra populară a radio-difuziunii române, sub bagheta maestrului Paraschiv Oprea, de asemenea a fost angajat la două mari orchestre, Rapsodia Romană, dirijor Ionel Budișteanu, și Doina Armatei, dirijor Marin Cioacă. De asemenea a facut parte din taraful lui Nelu Ploieșteanu si al Elisabetei Turcu Preda.

Formatia WOW Band

Membrii formației sunt special selectați pentru evenimentul dumneavoastră, Formația WOW Band având în componența sa soliști și instrumentiști de mare valoare.

Absolenți ai Liceului de muzică, Universitații Naționale de muzică și Școlii de Artă din București, membrii Formației WOW Band au o experiență vastă în acest domeniu.

Cu Formația WOW Band vă puteți bucura, la petrecerea dumneavoastră, de un repertoriu vast începând de la muzica ambientală, cafe concert, muzica ușoară românească și internațională, cover-uri românești și internaționale, până la autenticul folclor.

Formația WOW Band vă oferă un show complex si calitativ, bună dispoziție, muzică de calitate și vă garantează un eveniment WOW.